miercuri, 1 decembrie 2021
AcasăLa ziActualitateVremea se va răci în următoarele zile. Vești bune după 1 noiembrie

Vremea se va răci în următoarele zile. Vești bune după 1 noiembrie

Meteorologii estimează o vreme rece în următoarele zile, cu valori termice la nivel naţional sub mediile multianuale, însă vremea se va încălzi între 1 şi 4 noiembrie, în timp ce şansele de ploaie sunt foarte ridicate după data de 4 noiembrie, conform prognozei valabilă pentru intervalul 25 octombrie – 7 noiembrie, publicată luni de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

În Banat, în intervalul 25 – 28 octombrie, valorile termice se vor situa sub mediile multianuale, cu o medie a maximelor în jurul a 14 grade şi a minimelor de 2 – 3 grade. Ulterior, vremea se va încălzi treptat, urmând să devină caldă în intervalul 1 – 4 noiembrie, când se vor atinge, în medie, temperaturi maxime de 19 – 20 de grade şi minime de 8 – 10 grade. Răcirea estimată pentru a
doua parte a celei de-a doua săptămâni va conduce pe 7 noiembrie la o medie a maximelor termice de 12 grade şi a minimelor de 4 grade, valori normale pentru începutul lunii noiembrie
în această regiune. În prima săptămână vremea va fi predominant frumoasă, iar în cea de-a doua se estimează zilnic ploi, local moderate cantitativ în intervalul 4 – 6 noiembrie.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și:

Vești bune. Vremea se încălzește începând de luni

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE