Weekend în București: cinematografe în aer liber, spectacol aviatic și cea mai renumită cursă de ciclism dedicată amatorilor

Data:

Weekend în București, cu locuri nou deschise, de toate felurile, cinematografe în aer liber, o cursă de ciclism renumită în lume și acrobații aeriene.

În weekendul acesta, pe cerul Bucureștiului, va fi spectacol, pentru că între 25-26 august are loc a XIII-a ediție a celui mai mare show aerian din România – Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition, la Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa–Aurel Vlaicu și ROMAERO. Piloți ai Forțelor Aeriene Române vor fi acolo și promit un show de excepție.

Citește și: La Herculane se rade paragina din centrul istoric! Bijuteriile arhitectonice se reabilitează

Duminică, 27 august, Bucureștiul va fi gazda L’Étape by Tour de France, cea mai renumită cursă de ciclism din lume dedicată amatorilor și pasionaților. Cursa este SOLD OUT, pe toate cele trei trasee, însă toată lumea este așteptată pe trasee să susțină de pe margine participanții și să se bucure de atmosfera de festival.

Programul complet și alte detaliile despre acest eveniment găsești aici. Festivalul Strada Armenească 2023 vine într-o ediție specială la picnic și care se desfășoară între 26 și 27 august în Grădina Botanică „Dimitrie Brândză”.

Aici vor avea loc tot felul de evenimente dedicate întregii familii – dansuri tradiționale și concerte, expoziții și workshopuri, meșteșugari, delicii culinare și activități pentru copii.

Continuare în Hotnews.ro!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: Bucharest International Air Show / Facebook)

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Medic anchetat pentru că ar fi uitat o compresă în abdomenul unei paciente care a făcut septicemie şi a murit

Medic anchetat pentru ucidere din culpă. Poliţiştii au făcut,...

Premierul Slovaciei a fost împușcat

Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat și a...

Crima din Crângași. Bărbatul ucis a încercat să apere o fată pe care voiau să o bată alte două fete | Aktual24

Crima din Crângași. Surse judiciare au dezvăluit pentru Aktual24.ro...