Zeci de bucureșteni s-au strâns să doneze sânge pentru un bilet la Untold sau Neversea

Data:

Zeci de persoane din București s-au strâns de la primele ore ale dimineții pentru a prinde un bilet la festivalul UNTOLD sau Neversea.

Caravana mobilă a campaniei Blood Network a ajuns în București în perioada 18-19 iunie, iar cei care vor dona sânge în acele zile vor primi bilete la festivalurile Untold sau Neversea.

De la primele ore ale dimineții mulți bucureșteni s-au strâns pentru a dona sânge și a primi în schimb un abonament la festivalurile UNTOLD sau Neversea.

Blood Network este cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, inițiată de organizatorii festivalului UNTOLD. Ajunsă la cea de-a 8-a ediție, campania de donare de sânge BLOOD NETWORK se desfășoară în 2022 în perioada 14 mai – 3 iulie 2022 în toate centrele de transfuzii din țară și în caravanele mobile, informează Monitorul de Cluj.

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

A fost ucis comandantul-șef al forțelor speciale rusești în Siria, în urma unui bombardament

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (SOHR) anunță că un...

Șeful ANAF, Lucian Heiuș, a demisionat din funcţie

Preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Lucian Heiuş,...

Polițiștii de penitenciare blochează activitatea pușcăriilor și ies în stradă

Polițiștii de penitenciare își vor desfășura marți activitatea profesională...