Zeci de copii din Ucraina, înveseliţi la Centrul de refugiaţi din Oradea: S-au urcat în autospeciale cu pompierii, au dansat și au mâncat pizza

Data:

Zeci de copii din Ucraina, unii însoţiţi de mamele lor, au fost înveseliţi, vineri, de membrii câtorva organinzaţii non-guvernamentale şi de pompierii militari care se aflau la Centrul de asistenţă pentru refugiaţi, din Oradea Shopping City. Micuţii s-au urcat în autospecialele de intervenţie, au dansat şi au mâncat pizza, potrivit Bihoreanul.

În total au fost 39 de copii ucraineni, care locuiesc de câteva zile în Căminul Felix din Oradea şi la căminul Fundaţiei Emanuel Speranţa României din Ineu. Aceştia provin din mai multe zone ale Ucrainei, precum Odesa, Sumî, Cherkassy sau capitala Kiev.

Cei mai mulţi au fugit din calea războiului însoţiţi de mame, dar câţiva provin din centre de plasament. Printre ei s-au numărat şi câţiva adolescenţi.

Articolul integral, în Bihoreanul!

Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Stația de asfalt construită fără acord de mediu de Primăria Bistrița, desființată de Garda de Mediu

Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu Bistrița-Năsăud a efectuat...

S-au pus în vânzare biletele pentru festivalul Astra Film

Organizatorii festivalului Astra Film de la Sibiu au anunţat,...