Zeci de copii din Ucraina, înveseliţi la Centrul de refugiaţi din Oradea: S-au urcat în autospeciale cu pompierii, au dansat și au mâncat pizza

Data:

Zeci de copii din Ucraina, unii însoţiţi de mamele lor, au fost înveseliţi, vineri, de membrii câtorva organinzaţii non-guvernamentale şi de pompierii militari care se aflau la Centrul de asistenţă pentru refugiaţi, din Oradea Shopping City. Micuţii s-au urcat în autospecialele de intervenţie, au dansat şi au mâncat pizza, potrivit Bihoreanul.

În total au fost 39 de copii ucraineni, care locuiesc de câteva zile în Căminul Felix din Oradea şi la căminul Fundaţiei Emanuel Speranţa României din Ineu. Aceştia provin din mai multe zone ale Ucrainei, precum Odesa, Sumî, Cherkassy sau capitala Kiev.

Cei mai mulţi au fugit din calea războiului însoţiţi de mame, dar câţiva provin din centre de plasament. Printre ei s-au numărat şi câţiva adolescenţi.

Articolul integral, în Bihoreanul!

spot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Seceta a redus producția de porumb la jumătate. Cea mai mică recoltă din ultimii ani, în România

În acest an, România va înregistra cea mai mică producţie de porumb din ultimii 15 ani. Seceta pedologică a redus recolta cu aproximativ 40%-50% faţă de anii trecuţi, susține ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea.

Iată cea mai inutilă investiţie publică din ţară: „Telescaunul ruşinii”! Împlineşte 10 ani şi stă tot la ruginit. A costat 1,5 mil. euro

„Telescaunul ruşinii” de la Ciric va împlini, anul viitor, 10 ani de la punerea în funcţiune, fiind utilizat doar pentru o perioadă de aproape 3 ani. Una dintre cele mai inutile investiţii din ţară a costat bugetul european 1,5 milioane euro, iar încasările Primăriei de pe urma exploatării telescaunului sfidează ridicolul: 10.600 euro. 

VIDEO Incendiu puternic într-un bloc din Oradea. Locatari scoși de pompieri pe ferestre

Zece persoane au fost evacuate duminică de pompierii orădeni...

Pacienții care aleg un anumit medic de la stat vor plăti o taxă pentru serviciu | Proiect în dezbatere publică

Ministerul Sănătății propune introducerea unei noi taxe pentru pacienții...