Zeci de mașini cu număr de Ucraina sunt abandonate în parcarea Aeroportului Suceava

Data:

Câteva zeci de mașini cu număr de Ucraina sunt abandonate în parcarea Aeroportului Suceava, fără a exista vreo informație dacă proprietarii acestora se vor întoarce din țările în care au plecat, scrie Monitorul de Suceava.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat miercuri că la aeroportul Suceava „avem o problemă uriașă” în ceea ce privește locurile de parcare blocate de mașinile cu număr de Ucraina.

„Sunt foarte multe mașini, în special cu număr de Ucraina, lăsate abandonate de  oamenii care au plecat cu avionul. Și multe parcări sunt blocate de mașinile lor.

Trebuie să găsim niște formule să extindem suprafața de parcări în aeroportul de la Suceava, care a devenit neîncăpătoare”, a spus șeful administrației județene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Viața secretă a lui Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin a împlinit 70 de ani

Președintele rus Vladimir Putin a împlinit vineri 70 de...

Secretele ascensiunii de la Iaşi a imobiliarilor din Paşcani. Naşul face drumuri în comune, finul repară mașinile primăriilor

„Naşul” repară drumuri comunale, şcoli şi grădiniţe, face terenuri de...

Un șofer de autobuz din Brăila a picat testul antidrog: POZITIV la 3 substanțe

Caz incredibil la Brăila, unde un șofer de autobuz a picat DrugTest-ul. Potrivit unor surse judiciare, testul a ieșit pozitiv în cazul a trei substanțe psihoactive