joi, 27 ianuarie 2022
AcasăLa ziZeci de milioane de euro pentru ecologizare în Valea Jiului

Zeci de milioane de euro pentru ecologizare în Valea Jiului

Tranziția justă reprezintă un fond din care România, implicit Hunedoara, poate atrage importante sume de bani pentru a ajuta zonele care odată se bazau pe o industrie poluantă să se dezvolte, potrivit publicației Gazeta de dimineață.
Să renunțe la minerit, spre exemplu și să pună în loc altceva. Pentru ecologizare, conform planului de acțiuni a strategiei de dezvoltare a Văii Jiului, sunt necesare peste 30 milioane de euro.

Iarba mai înghite sume importante de bani

Valea Jiului a îngropat până acum sute de milioane de lei. Banii s-au dus pe închideri de subteran și pe ecologizări. Care s-au făcut cum s-au făcut până la aderarea României la UE, și pe care nimeni nu le-a monitorizat așa cum trebuie.

Articolul integral, în Gazeta de dimineață!

Citește și: VIDEO Oficial al Agenției Europene pentru Medicamente (EMA), despre situația actuală a vaccinurilor și terapiilor împotriva COVID-19 (presshub.ro)

Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE