ZECI de TONE de DEȘEURI care urmau să ajungă la firme din Alba și Prahova, oprite la frontieră. Șoferii nu aveau acte legale

Data:

Zeci de tone de deșeuri textile care urmau să ajungă la firme din Alba și Prahova au fost oprite la frontieră, pentru că transporturile nu îndeplineau condițiile legale pentru intrarea în țară.

Poliţiştii de frontieră bihoreni împreună cu lucrători din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu nu au permis intrarea în România a trei automarfare, încărcate cu 33.800 kilograme de deșeuri textile şi aparate uzate de cafea, pentru care şoferii nu deţineau documentaţia necesară pentru transferul de deşeuri.

Vineri, 16 iulie, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș au efectuat pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra a două automarfare, conduse de doi cetăţeni români, în vârstă de 34, respectiv 49 de ani. Aceştia transportau, conform documentelor de însoțire a mărfii, deșeuri din textile pentru societăţi din judeţele Alba şi Prahova.

Citește articolul integral în alba 24.ro

spot_imgspot_img
alba24.ro
alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O sală de sală de jocuri de noroc a ars în totalitate

La data de 22 aprilie, la ora 00.21, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că se manifestă un incendiu la o sală de jocuri de noroc din localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

Cum a fost construit sediul central al Băncii Naționale peste cel mai mare han din București

Cum a fost construit sediul central al Băncii Naționale...

3 moduri în care porți purta rochiile din voal

3 moduri în care porți purta rochiile din voal

Cine-l poate bate pe Nicușor Dan

Cine-l poate bate pe Nicușor Dan? Cine va deconta...