Zelenski mulțumește Germaniei și SUA pentru tancurile promise: Lumea liberă este mai unită ca niciodată

Data:

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, i-a mulțumit președintelui SUA, Joe Biden, pentru „decizia puternică” de a trimite 31 de tancuri M1 Abrams Ucrainei. Liderul de la Kiev a cerut, însă, în mesajul său video de miercuri noapte, rapiditate în livrarea de noi arme.

„Cheia acum este viteza și volumul. Viteză în pregătirea forțelor noastre, rapiditate în furnizarea de tancuri Ucrainei”, a spus Zelenski.

Președintele ucrainean a declarat că este recunoscător poporului american, descriind vestea ca fiind „un pas important pe calea spre victorie”.

„Astăzi, lumea liberă este mai unită ca niciodată cu un scop comun: eliberarea Ucrainei. Mergem înainte”, a adăugat el.

Angajamentele Statelor Unite și Germaniei de a trimite tancuri de luptă avansate pentru a contracara agresiunea rusă au fost salutate drept „doar începutul”, de șeful administrației prezidențiale ucrainene, Andrii Iermak, care a spus că sunt necesare sute de tancuri și a reînnoit apelurile pentru avioane de luptă.

Citește articolul integral pe Romania.europalibera.org

Citește și: Rezultatele interceptării a mii de persoane din România, pentru spionaj și trădare, secret de stat

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Constituția centenară

La sfârșitul acestei săptămâni se împlinesc 100 de ani...

Aktual24: Cotele la pariuri privind viitorul președinte al României. Geoană stă cel mai bine, Simion apare pe locul 6, Firea e pe 10

O casă de pariuri oferă clienților posibilitatea de a-și încerca norocul și în privința alegerilor prezidențiale. Cei mai mulți cred că Mircea Geoană va fi viitorul președinte al României.

Centru de Prevenție COVID-19 și alte Boli Infecțioase, înființat de UBB Cluj

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca înființează „Centrul de Prevenție COVID-19 și alte Boli Infecțioase”, în cadrul programului UBBMed.

Profesor de matematică, lăsat fără bani de un puşti, prin telefon

A încercat să-i învețe matematica pe unii deținuți, dar a căzut victimă unui hoț în vârstă de numai 15 ani. Este pățania unui botoșănean, cadru didactic la o unitate de învățământ special, care a rămas fără bani în cont, după ce și-a pierdut telefonul mobil.