Ziua Cinematografelor – 10 septembrie. Proiecții de film cu bilete reduse la 8 lei în cinematografe

Data:

Sâmbătă, 10 septembrie, de Ziua Cinematografelor, biletele în mai multe cinematografe din țară costă doar 8 lei.

Ministerul Culturii organizează, sâmbătă, cu ocazia Zilei Cinematografelor, o serie de evenimente prin intermediul instituţiilor subordonate, care pun în lumină cea de a şaptea artă: de la proiecţii cinematografice, la workshop-uri, ateliere şi discuţii tematice, concursuri de desen inspirate din animaţie la Teatrul Naţional din Bucureşti, Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian”, Opera Naţională Bucureşti, Opera Naţională Timişoara, Opera Naţională din Cluj-Napoca.

Citește și: Regina care a umplut golul lăsat de dispariția unui imperiu. Ce va urma?

Cinematografele din reţeaua RADEF România Film vor avea un tarif unic redus de 8 lei/bilet, sâmbătă, care se va aplica la toate spectacolele, pentru a marca Ziua Cinematografelor (10 septembrie).

Potrivit unui comunicat al Ministerului Culturii, cinematografele active în reţeaua RADEF România Film sunt: Europa Bucureşti, Patria Craiova, Arta Sibiu, „Florin Piersic” Cluj Napoca, „Sergiu Nicolaescu” Târgu Jiu şi Cinema Mon Amour din Piatra Neamţ. De asemenea, și cinematografele din cadrul centrelor comericale clujene aplică aceast preț redus pentru ziua de 10 septembrie. (MONITORUL DE CLUJ)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related