19 grade Celsius. Germanii dârdâie la serviciu

Data:

Guvernul federal a decis să scadă la 19 grade temperatura maximă la locul de muncă. O decizie pripită? Fiindcă deja este clar că mulţi angajatori şi angajaţi trebuie să dea căldura mai tare.

Zilele acestea la Ludwigsburg s-a înregistrat dimineaţa o temperatură de numai şase grade Celsius. Iar cei care au intrat în filiala locală a băncii Kreissparkasse din orăşelul cu 90.000 de locuitori, aflat la nord de Stuttgart, nu au reuşit să se încălzească cine ştie ce. Angajaţii îşi aşteaptă acolo clienţii la o temperatură de doar 19 grade, cât s-a decis pentru locurile de muncă din Germania.

Citește și: Decizia de a face cetățean de onoare un afacerist penal, luată de CJ Bistrița la recomandarea unui alt afacerist controversat

În perioada 1 septembrie – 28 februarie, în toată Germania se reduce încălzirea pentru a se economisi energie.

Pentru a nu dârdâi de frig este nevoie acum de idei creative. Kreissparkasse Ludwigsburg a distribuit celor 500 de angajaţi ai săi o uniformă, formată din jachete groase şi mănuşi croşetate. Femei şi bărbaţi gros îmbrăcaţi la ghişeele de bancă – aceasta este noua realitate hibernală din Germania.

Continuarea, în Deutsche Welle!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Deutsche Welle
Deutsche Wellehttps://www.dw.com/ro
Deutsche Welle este un post de radio internațional din Germania. A început să emită regulat din anul 1953. Este membru ARD.Primul program în limba română a fost difuzat de postul de radio german la 19 august 1963. Și-a încetat activitatea pe 1 ianuarie 2012.Momentan, există un site în limba română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related