vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăLa ziActualitate46 de români din Africa de Sud vor fi repatriați. Alți șapte...

46 de români din Africa de Sud vor fi repatriați. Alți șapte nu au reușit să se îmbarce

MAE transmite că 46 de cetățeni români și 24 de cetățeni europeni și din state terțe, blocați temporar în Africa de Sud în urma anulării unor curse aeriene, au plecat cu un avion din Johannesburg.

Ministerul de Externe transmite că avionul a plecat la ora 03:45 și ar urma să ajungă la 15:30. Alți 7 cetățeni români care se află în Cape Town nu au reușit să se îmbarce pe zborul de repatriere.

„Zborul special organizat la inițiativa Guvernului României pentru repatrierea cetățenilor români blocați temporar în Africa de Sud a decolat din Johannesburg la ora 03.54 (ora locală/ora României), în urma îndeplinirii cu succes a tuturor procedurilor și formalităților necesare, aeronava fiind așteptată să aterizeze la București în jurul orelor 15.30 (ora României)”, a transmis MAE.

Citiți articolul integral pe Revista22.ro

Citiți și

Ministrul Sportului, despre rugbyștii și ceilalți români blocați în Africa de Sud: „Se fac eforturi pentru găsirea unor alternative de zbor care să-i aducă acasă”

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE