A fost decis traseul Centurii de Nord a municipiului Iași, parte a viitoarei Autostrăzi A8

Data:

Consiliul Județean și Primăria Municipiului Iași au organizat în parteneriat o întâlnire de lucru pe tema Centurii de Nord a Municipiului Iași, parte a viitoarei Autostrăzi A8.

Cei prezenți s-au declarat, în unanimitate, în favoarea Alternativei 2 de traseu (varianta albastră). Un document comun urmează să fie remis joi, 20 octombrie, către CNAIR și ulterior  în atenția JASPERS, organismul de consultanță al Comisiei Europene.

La dezbatere au luat parte reprezentanții administrației locale (primari, șefii CJ, prefectul), dar și reprezentanții CNAIR, ai proiectantului Consitrans SRL și membri ai asociațiilor civice pro-autostradă. Cei prezenți la workshop au analizat provocările pe care le presupune viitorul traseu pe tronsonul Podu Iloaiei-Iași-Ungheni din A8, argumentele privind necesitatea profilului de autostradă pe acest segment și conexiunile cu Aeroportul Internațional Iași și viitorul Spital Regional de Urgență.

Citește articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro

Citește și: Șeful Autorității Electorale sfidează judecătorii și legile. Cine e „Dumnezeul care îl iubește” pe Mitulețu-Buică?

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related