ACCIDENT: Cabina unui Tir s-a rupt în bucăți. Impact între un autoturism și două TIR-uri Trei răniți, unul preluat de elicopterul SMURD

Data:

Un accident rutier s-a produs, sâmbătă, în jurul orei 10:20, pe drumul european 87, pe porțiunea dintre localitatea Baldovinești și limita cu județul Galați.

La fața locului au ajuns două ambulanțe, dar și elicopterul SMURD, care i-au preluat pe cei trei răniți. O persoană a fost transportată la Spitalul Județean Galați, iar două la Spitalul Județean Brăila. Potrivit primelor informații, un autoturism și două TIR-uri au fost implicate în accident. În urma impactului, cabina unuia dintre autocamioane s-a rupt în bucăți.

Citește și Ce trebuie să faci dacă ai poliță RCA la Euroins

Se pare că un bărbat de 36 de ani, din județul Tulcea, în timp ce conducea un TIR, pe DE 87, dinspre localitatea Șendreni către Brăila, nu ar fi respectat distanța corespunzătoare față de TIR-ul care circula în fața sa și a intrat în coliziune cu acesta. Din impact, TIR-ul lovit s-a dezmembrat și a intrat în autoturismul din fața sa, relatează DeBrăila.ro.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
De Brăila
De Brăila
Înființat în 2016, site-ul de știri debrăila.ro are, pe Facebook, peste 69.000 de urmăritori. Publicația online este cunoscută pentru numeroasele subiecte preluate de presa centrală, care vizează, în mod special, politica, administrația, crima organizată și justiția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de 487.000 de euro | Reporter de Iași

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de...

Cultura anihilării: comunismul și „anularea“ elitelor | Aktual24

Cultura anihilării: comunismul și „anularea“ elitelor. „Cancel culture“, aceasta...