Aktual24 – Ucrainenii au doborât încă un Su-25 rusesc: „Vom rezista și vom învinge!”

Data:

Fortele de aparare ucrainene au distrus un avion de atac rusesc Su-25 in Marinka, in regiunea Donetk, anunta Statul Major General.

„Vesti bune. Un avion rusesc Su-25 a fost distrus in apropiere de Marinka, in regiunea Donetk. Vom rezista si vom invinge!”, a transmis Statul Major General pe o retea de socializare. Statul Major General nu a mentiobat care ramura a Fortelor Armate s-a remarcat prin aceasta performanta.

Citește și Chinezii spun când se va încheia războiul din Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a intalnit pe 6 aprilie, la Moscova, cu liderii din teritoriile ocupate si a afirmat ca fortele ucrainene trebuie „impinse inapoi” pana acolo incat sa nu mai poata lansa atacuri asupra rusilor, au relatat TASS si RIA Novosti. Putin s-a intalnit cu Denis Pusilin, seful asa-numitei Republici Populare Donetk, si cu Leonid Paschnik, seful asa-numitei Republici Populare Luhansk.

Discutand cu Pusilin, Putin a afirmat ca Fortele de Aparare ale Ucrainei au lansat 300 de proiectile „intr-un singur loc” la 5 aprilie, care ar fi ranit trupele rusesti, dar ar fi ucis si 14 soldati ucraineni capturati. „Sarcina noastra este sa ii impingem cat mai departe, astfel incat sa nu ne mai poata face rau”, a spus Putin. Continuarea, pe Aktual24.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Încep lucrările la Filarmonica Iași, după o aşteptare de peste 15 ani

Încep lucrările la Filarmonica Iași, după o aşteptare de...

Comunitatea Declic a primit Premiul GDS pe anul 2023

Comunitatea Declic a primit Premiul GDS pe anul 2023....

Trei parlamentari români, vizaţi de o grupare globală de spionaj a Chinei

Trei parlamentari români, vizaţi de o grupare globală de...

Noile reglementări împotriva dezinformării pe Internet. Un expert european explică noua lege valabilă în UE

Noile reglementări împotriva dezinformării pe Internet. Digital Service Act,...