marți, 30 noiembrie 2021
AcasăRețeaAmbulanțele, depășite numeric de solicitările Covid. Șef DSP Cluj: „Suntem înghițiți de...

Ambulanțele, depășite numeric de solicitările Covid. Șef DSP Cluj: „Suntem înghițiți de valul 4. Încercăm să prioritizăm”

DSP Cluj și echipajele medicale de urgență sunt depășite de valul patru al pandemiei de Covid-19. Ce trebuie să facem când ne infectăm, dar ambulanța nu ajunge la noi?

Potrivit monitorulcj.ro, situația epidemiologică în ceea ce privește infecția cu Covid-19 în județul Cluj se agravează accelerat, odată cu situația la nivel național. Valul 4 al pandemiei de Covid-19 pare a fi din ce în ce mai îngrijorător și fără milă. 

Spitalele încep din nou să se aglomereze, ambulanțele sunt pline, iar echipajele de pe ambulanță și personalul Direcției de Sănătate Publică, depășiți de situație. 

Un cititor a apelat la monitorulcj.ro fiindcă nu știa cum să procedeze odată ce a aflat că s-a îmbolnăvit cu Covid-19. Femeia s-a testat acasă, singură, cu un test antigen cumpărat din farmacie, iar rezultatul a ieșit pozitiv. 

Deși s-a vaccinat împotriva Covid-19, ea tot s-a infectat, potrivit rezultatului testului antigen, dar și prezintă anumite simptome mai mult sau mai puțin ușoare. Odată ce a aflat rezultatul, femeia s-a izolat în casă și a început să ceară ajutorul forțelor competente.

Articolul integral, pe monitorulcj.ro!

Citește și: România se află în cea mai gravă situație a pandemiei: cifre record și dezastrul vaccinării – PressHub

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE