ANAF vinde avioanele omului de afaceri Ovidiu Tender

Data:

Avioanele lui Ovidiu Tender sunt scoase la vânzare de către ANAF. Prețul de pornire este de peste 74 de mii de euro pentru un avion tip McDonnel Douglas.

Agenția Națională de Administrare Fiscală – Serviciul executari silite cazuri speciale București organizează o licitație pentru a vinde aeronava McDonnel Douglas, tip DC9-82 (MD 82), pret de pornire 74 de mii de euro (exclusiv TVA), care a aparținut grupului de firme controlat de omul de afaceri Ovidiu Tender – TENDER SA, a anunțat ANAF.

Citește și Judecătoare dusă cu forța la Socola, după ce și-a terorizat vecinii

Cine este Ovidiu Tender

Ovidiu Tender este un om de afaceri din România,cu o avere estimată la 850 milioane de euro, condamnat la 12 ani și 7 luni închisoare cu executare pentru înșelăciune, instigare la abuz în serviciu contra propriei persoanei, în formă calificată și continuată, constituirea și apartenența la un grup de crimă organizată, spălare de bani și spălare de bani în formă continuată. A fost eliberat condiționat din închisoare în noiembrie 2019. Controlează Grupul Energetic Tender, care desfășoară activități în domenii precum: energetic, servicii în industria petrolului și gazelor, prospecțiuni geologice, infrastructură rutieră, imobiliare, agricultură, turism și aviație.[5] Deține o linie aeriană în Coasta de Fildeș, prin intermediul companiei Jetran Air. Firmele lui Tender mai lucrează și în Orientul Mijlociu. Compania Prospecțiuni are afaceri în Iran. În Serbia, Tender a achiziționat o firmă de producție de medicamente, o companie de telecomunicații și o stațiune balneoclimaterică. Deține și hotelul International din Timișoara, prin intermediul companiei Intercenter Service. (Wikipedia)

Sursa foto – ANAF

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

FITS 2023. Programul complet al festivalului și evenimentele speciale ale ediției din acest an

Teatrul Național ”Radu Stanca” (TNRS) din Sibiu a găzduit...

Discuții între USR și PMP pentru o alianță ca alternativă la coaliția PSD-PNL

Două echipe din partea USR şi PMP au purtat...

Aktual24: Rusia a prezentat utilaje agricole în flăcări pe post de tancuri germane Leopard distruse

Internauții s-au amuzat pe seama unei înregistrări video difuzată...