Judecătoare dusă cu forța la Socola, după ce și-a terorizat vecinii

Data:

O judecătoare din Iaşi care asculta muzică cu volumul la maximul în toiul nopţii a fost internată la Institutul Socola, după ce a ţipat la agenţii de poliţie care au intervenit, chemaţi de vecinii scandalizaţi la ore după miezul nopţii. Magistratul activează la Judecătoria Iaşi, iar în timpul în care a fost internată la Institutul de Psihiatrie Socola acesta ar fi fost tratată cu calmante. Incidentul a avut loc pe data de 9 mai, la ora 2 dimineaţa.

Judecătoarea Mariana Obreja asculta muzică cu volumul dat la maximum, iar vecinii, scandalizaţi, au sunat la 112. La locul respectiv au fost trimişi agenţi de la Secţia 4 Tătăraşi. Femeia ar fi ţipat la poliţişti şi le-a vorbit extrem de urât, iar aceştia au decis să o transporte la Institutul Socola. “A ţipat pur şi simplu la agenţi. 

Citește și O decizie cu implicații importante: un tânăr care voia să se căsătorească cu o fată de 14 ani, trimis în judecată

La spital nu ştim ce medicaţie i-ar fi dat, în afară de calmante. Nu ne-au fost spuse mai multe de la spital”, ne-a relatat un agent de poliţie implicat în caz. Judecătorul ar fi stat la spital, nu se ştie cât timp, sub tratament. La ieşire, ea a aflat că a primit şi o amendă pentru tulburarea ordinii publice, titrează Ziarul de Iași.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului a plecat

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului...

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Decizia lui Ciolacu

Magazinele nu vor fi închise în weekend, a declarat...