duminică, 29 mai 2022
AcasăRecomandateAutorizațiile emise de Primăria Iași pentru două proiecte imobiliare controversate, anulate în...

Autorizațiile emise de Primăria Iași pentru două proiecte imobiliare controversate, anulate în instanță

Tribunalul Iași a stopat ieri realizarea a două proiecte imobiliare puse la cale cu încălcarea legii, prin complicitatea Primăriei și Consiliului Local Iași.

Judecătorii au anulat autorizația de construire și certificatul de urbanism eliberate de municipalitate în vederea ridicării unui turn cu 11 nivele în zona Podu de Piatră, pe Șoseaua Națională nr. 180-182, la mică distanță de blocurile existente.

De asemena, magistrații au anulat Planul Urbanistic Zonal petru un imobil din zona Târgu Cucu: un bloc mascat sub aparența unei locuințe individuale.

Sunt doar două dintre proiectele girate de Primăria Iași și anulate de instanțe în ultima perioadă, toate fiind aprobate de oamenii primarului Mihai Chirica în mandatul trecut, unul de tristă amintire pentru aspectul urbanistic al orașului.

Citiți articolul integral pe Reporteris.ro

Citiți și

Primăria Iași a dat un PUZ fără un aviz de la Consiliul Județean unui om de afaceri prieten cu primarul

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE