Barna, ironie la adresa lui Cioloș la finalul unui mesaj despre primarul Chirica

Data:

Primarul de Iași Mihai Chirica a fost pus de DNA sub control judiciar și nu mai are voie să-și exercite funcția de primar timp de 60 de zile, într-un dosar de corupție ce privește o afacere imobiliară.

Procurorii DNA îl acuză pe primarul PNL de infracțiunile de fals intelectual în formă continuată (două acte materiale) și instigare la uzurparea funcției.

Citește și: DNA i-a interzis primarului din Iași, Mihai Chirica, să-și exercite funcția. Dosarul, pornit după o anchetă de presă

După ce anchetatorii anticorupție au anunțat că l-au pus sub acuzare pe Mihai Chirica pentru modul în care a fost intabulat blocul unui afacerist local, fostul președinte al USR Dan Barna a postat un mesaj în care cere demisia edilului.

„Pus sub control judiciar și în imposibilitatea de a-și mai exercita atribuțiile, primarul Iașului nu și-a dat încă demisia.

Mihai Chirica ține administrația acestui mare oraș al României prizonieră deși măcar în acest al doisprezecelea ceas ar putea să înțeleagă că nu mai poate reprezenta ieșenii.

Îi cer domnului Chirică să lase ieșenii să își aleagă un primar adevărat și dedicat comunității. Altfel spus, să își dea demisia și să se ocupe de problemele personale”, a scris Dan Barna.

Acesta nu s-a abținut să nu fie ironic și cu colegul său de partid, actualul președinte al USR Dacian Cioloș, în contextul conflictului care a izbucnit între aceștia privind reforma formațiunii.

„P.S.: Acest mesaj despre un primar PNL ar fi trebuit să vină de la președintele USR. Dar Dacian e ocupat cu altele”, a scris Dan Barna.

Mesajul lui Dan Barna de pe Facebook

Dacian Cioloș a anunțat joi conducerea USR reunită în Biroul Național că propune un program de președinte ce conține mai multe schimbări radicale și a cerut un vot pentru programul său până luni.

Președintele Uniunii Salvați România ar fi avertizat că în cazul în care Biroul Național îi va respinge programul, va demisiona din funcția de președinte al partidului.

Avertismentul lui Dacian Cioloș către Biroul Național al USR, că demisionează dacă nu îi vor fi aprobate reformele, ar fi enervat pe liderii useriști din tabără Barna.

Fost președinte al USR, Dan Barna, a avut o reacție dură pe grupurile interne de comunicare ale partidului la amenințarea lui Dacian Cioloș, actualul președinte, că va demisiona dacă nu-i este aprobat programul de reforme.

Citește și:

Dacian Cioloș a anunțat că demisionează de la șefia USR dacă partidul îi respinge reformele

Tensiuni în USR. Drulă, pregătit să fie președinte interimar. Apelul lui Cioloș pentru reformă are șanse minime (surse)

Barna, în USR, către Cioloș: „Vrei partidul pe persoană fizică”. Mesaj public: Sper să nu ajungem la demisie

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Medici stomatologi de elită folosesc materiale sanitare cumpărate „la negru”, din surse neclare

Medici stomatologi de elită folosesc materiale sanitare cumpărate „la...

Cătălin Cîrstoiu despre retragerea candidaturii: „Un medic nu abandonează niciodată”

Cătălin Cîrstoiu despre retragerea candidaturii pentru Primăria Bucureștiului: „Nu...

Cum afectează decizia PSD-PNL candidaturile lui Nicușor Dan și al lui Piedone

Cum afectează decizia PSD-PNL de a-l retrage pe Cîrstoiu...

Urmează o retragere a lui Piedone în favoarea Gabrielei Firea? | Aktual24

Urmează o retragere a lui Piedone în favoarea Gabrielei...