Bullying la un liceu din Argeș. O dezbatere necesară

Data:

Liceul din Stâlpeni ține să fie în prim-planul atenției comunei prin contribuția unor cadre didactice, a unor elevi și părinți. De cele mai multe ori nu prin lucruri bune. Numitorul comun care leagă toate aceste situații voi încerca să îl descoperim împreună, prin ceea ce voi scrie mai jos, pentru a înceta de a trata sau acoperi doar efectele, fără a identifica și eradica cauza problemei.

Pe 9 septembrie, la Liceul Stâlpeni s-a produs un incident. Un părinte venit să-și ia copilul de la școală, elev în clasa a V-a, a auzit de afară cum cel mic este subiectul bătăii de joc a celor din clasă, inclusiv al doamnei profesoare care l-a trimis într-un mod jignitor în ultima bancă.

Citește și: 10 oameni, ținuți ca sclavi la ferma din Bihor a unui agricultor bogat

Enervat peste măsură, acest părinte a intrat în sala de clasă și a amenințat cu bătaia pe unul dintre elevi.

În acel moment doamna profesoară care era prezentă la oră s-a panicat și a sunat-o pe diriginta clasei. Aceasta l-a sunat, la rândul dumneaei, pe părinte, iar acesta a ieșit afară din clasă ca să discute la telefon. Crezând că părintele recalcitrant a plecat din școală, profesoara a ieșit din clasă făcând ceva ce nu a aplanat situația, ci, dimpotrivă a amplificat-o, spunând lucruri jignitoare la adresa etniei celui care a produs acest incident.

Continuarea în Gazeta de Stâlpeni

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Andrei Vacaru
Andrei Vacaru
Andrei Văcaru este redactor-șef la Gazeta de Stâlpeni, una dintre puținele publicații din România care apare într-o comună, Stâlpeni, Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related