Campanie antivaccinistă agresivă făcută de un profesor din județul Iași cu elevii săi. „Marș! Corigență și o aduc pe Șocoacă

Data:

Liceul Teoretic Lascăr Rosetti din Răducăneni l-a dat afară pe profesorul de științe sociale Augustin Cezar Vieru, iar acesta a făcut contestație la Tribunalul Iași. Desfacerea contractului de muncă s-a produs intempestiv după ce, în perioada anterioară vacanței de două săptămâni impuse de pandemie, acesta a făcut o campanie agresivă antivaccinistă cu elevii săi.

Vieru a predat la clasele de gimnaziu ale școlilor Bohotin și Roșu, subordonate liceului din Răducăneni. Elevii și părinții s-au plâns de comportamentul profesorului, care i-a amenințat, le-a vorbit urât și le-a dat în permanență link-uri care prezentau cât de periculoase sunt vaccinurile anti-Covid 19.

„Lăsați-mă să dorm. Nu mai dați mesaje că nu-mi pasă ce spuneți”, îi spunea eleva Alexandra profesorului său, care punea pe grup link-uri cu proteste antivaccin.

„Sunt vicepreședintele Partidului Noua Dreaptă, pentru cine nu știa”, le mai spunea Augustin Vieru elevilor săi pe același grup. „Mai mult, eu am și nr. doamnei senator Șoșoacă. Mă gândesc chiar să-i fac cunoscut acest caz. Și are ea grijă apoi și de doamna agresivă din seara asta. Poate vreți un scandal de proporții naționale”, amenința Vieru pe grup.

Citiți articolul integral pe Reporteris.ro

Citiți și

Primarul Iașiului s-a fotografiat cu soția unuia dintre interlopii periculoși ai orașului

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mediocritatea liderilor politici | Revista22

Mediocritatea liderilor politici români din ultimul deceniu a dus...

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: Până acum o săptămână eram un om respectat

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: „până acum o săptămână eram...

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...