miercuri, 1 decembrie 2021
AcasăRețeaPrimarul Iașiului s-a fotografiat cu soția unuia dintre interlopii periculoși ai orașului

Primarul Iașiului s-a fotografiat cu soția unuia dintre interlopii periculoși ai orașului

La slujbele de pomenire organizate de către directorul Ateneului, Andrei Apreotesei, la Cimitirul Eterrnitatea, participă întotdeauna primarul Mihai Chirica. La unul dintre evenimentele recente, acesta s-a fotografiat la braț cu soția unuia dintre interlopii periculoși ai orașului. Alina Filip este soția lui Petronel Corduneanu și, acum câteva luni, era ridicată de polițiști pentru că a încercat să influențeze martori care dădeau declarații împotriva soțului său.

În 2010, Petronel Corduneanu a fost arestat într-un caz cercetat de DIICOT. Interlopul făcuse o rețea de cerșetori și hoți de buzunare trimiși în vestul Europei. Conform rechizitoriului, câștigurile totale au depășit 1,6 milioane de euro.

La finalul procesului de la Tribunalul Iași, Corduneanu a fost condamnat la 14 ani de închisoare: 10 pentru constituire de grup infracțional organizat, cu un un spor de 4 ani pentru două infracțiuni de șantaj.

Citiți articolul integral pe Reporteris.ro

Citiți și

Primăria Iași a dat un PUZ fără un aviz de la Consiliul Județean unui om de afaceri prieten cu primarul

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE