Când va fi gata Muzeul Revoluției din Timișoara. Care sunt planurile primăriei

Data:

Potrivit publicației Express de Banat, Muzeul Revoluției din Timișoara va fi terminat abia peste trei ani. În aceste condiții, primăria vrea să folosească curtea interioară a garnizoanei, unde va fi realizată investiția, pentru a organiza diferite evenimente în anul 2023, când Timișoara va deține titlul de Capitală Culturală Europeană.

Ministerul Culturii a reușit să semneze, în această lună, contractul de proiectare pentru Muzeul Revoluției Române din Decembrie 1989, care urmează să fie realizat în locul fostei garnizoane din Timișoara, aflată în Piața Libertății. Astfel, în această săptămână, primarul Dominic Fritz și o delegație a Ministerului Culturii au realizat o vizită la fosta garnizoană și au stabilit ce sarcini va avea fiecare instituție pentru ca acest proiect să prindă viață.

Articolul pe larg, în Express de Banat!

Foto: Express de Banat

Citește și: Varianta OMICRON se raspândește rapid. „Într-un grafic al răspândirii inițiale a variantelor virale, bate tot ce mișcă” (presshub.ro)!

spot_imgspot_img
Express de Banat
Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Timișoara construiește un nou Spital Municipal ultramodern

Condițiile de spitalizare se vor schimba radical la Spitalul...

Premiile Societății Timișoara. Personalitățile recunoscute pentru contribuția esențială la promovarea valorilor democratice

Premiile Societății Timișoara. Sâmbătă, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare...