Câți bani dau în acest an primăriile din România pentru decorațiunile de Sărbători

Data:

Peste 10 milioane de euro au ajuns în decorațiunile care împodobesc întreaga țară în această iarnă. Suma este mai mică decât cea cheltuită în anii trecuți. Unii primari au preferat să folosească becurile și instalațiile de sărbătoare din anii anteriori și să dea bani doar pentru montaj.

Majoritatea achizițiilor s-au făcut prin încredințare directă. Există și excepții. Sunt primării care au cheltuit peste un milion de euro pentru decorațiuni, dar și primării care nu au dat niciun ban. Unele nici măcar pentru montajul instalațiilor vechi. Aceasta în situațiile în care primarii erau în conflict cu consilierii de la alte partide.

9 milioane de lei, pentru codul CAEN „ornamente” și 14.48 milioane pentru „Ghirlande luminoase pentru pomul de Crăciun” plus 670 de mii de lei, la codul caen ce permite achiziția de brazi, toate cumpărări direct, reprezintă banii cheltuiți, în ultimele 90 de zile pentru decorațiuni și instalații luminoase pentru Crăciun.

Citiți articolul integral pe Romania.europalibera.org

Citiți și

Primăria Constanța cheltuie un milion de lei pentru iluminatul festiv de Crăciun, după ce a primit de la Guvern patru milioane ajutor de căldură

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cătălin Cîrstoiu: „până acum o săptămână eram un om respectat, acum sunt omul negru”  |Digi24

Cătălin Cîrstoiu: „până acum o săptămână eram un om...

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...