marți, 25 ianuarie 2022
AcasăLa ziCe ne învață demisia ministrului Roman?

Ce ne învață demisia ministrului Roman?

În alianță cu rectorul universității clujene Babeș Bolyai, presa a reușit, în cele din urmă, după războaie „seculare”, să-l facă șah mat pe Florin Roman, silindu-l pe mincinosul cu cartea de „negăsit” și „școli” pe care nu le-a absolvit decât în propria sa imaginație, să-și dea, în fine, demisia, ceea ce e bine, potrivit Deutsche Welle.

Roman e însă cea mai mică problemă a unui executiv doldora fie de plagiatori, fie de inși cu multe probleme în CV și în devenirea academică și politică, dar nicio explicație valabilă pentru carențe și nedumeriri mari.

Rușini parlamentare și naționale

Deutsche Welle se întreabă cum de mai există Inspecția Judiciară, o instanță de intimidat juriști, după ce varii asociații de magistrați au cerut, pe bună dreptate, desființarea ei? Îl apără pe Netejoru tabăra fostei șefe a CSM, Lia Savonea? Ce forțe oculte îl protejează și de ce? 

Ca șefă a Comisiei Juridice a Camerei Deputaților, pesedista Laura Vicol alimentează vădit aceste suspiciuni, date fiind raporturile ei nebuloase cu lumea gangsterilor.

Articolul integral, în Deutsche Welle!

Citește și: Europa Liberă: Independența justiției rămâne o vorbă goală fără independența magistraților (presshub.ro)

Sursădw.com
Deutsche Wellehttps://www.dw.com/ro
Deutsche Welle este un post de radio internațional din Germania. A început să emită regulat din anul 1953. Este membru ARD.Primul program în limba română a fost difuzat de postul de radio german la 19 august 1963. Și-a încetat activitatea pe 1 ianuarie 2012.Momentan, există un site în limba română.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE