​Cel mai mare târg de construcții din vestul României, redeschis după doi ani de pauză

Data:

Târgul de construcţii, instalaţii şi decoraţiuni interioare, cel mai mare de acest fel din vestul României, va fi organizat, după o pauză de doi ani impusă de pandemia de COVID-19, în perioada 8 – 10 aprilie, la Expo Internaţional Arad, iar în aceeaşi perioadă vor fi deschise Târgul Primăverii şi Târgul „Arpicultura”.
Reprezentanţii Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Arad au anunţat, marţi, că peste 40 de companii vor expune doar în cadrul Târgului „Confort Construct & Instal”, dedicat construcţiilor.
„Cel mai mare eveniment de construcţii şi instalaţii din vestul României adună în fiecare an firme din România şi Ungaria, târgul fiind vizitat de mii de persoane, specialişti, agenţi economici şi public larg. După o perioadă cu multe restricţii, reluarea evenimentelor la nivel global a venit cu o cerere foarte mare din partea firmelor, prin urmare am comasat mai multe evenimente în aceeaşi perioadă, respectiv târgul de construcţii şi instalaţii, târgul primăverii cu secţiunile de flori şi grădinărit, bunuri de larg consum şi târgul apicol”, a declarat preşedintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici, citat de Agerpres.
Citește și: Cererea pentru furnizarea de gaze rusești prin Ucraina, la nivel maxim. Europa s-ar putea confrunta cu un val de frig
În cadrul „Confort Construct & Instal”, aflat la ediţia a XXVI-a, vor fi expuse tehnologii şi materiale de construcţii, mobilier şi decoraţiuni interioare, tehnologii, echipamente şi materiale pentru instalaţii de încălzire, climatizare, electrice şi sanitare, energii regenerabile, imobiliare, soluţii eficiente pentru reducerea costurilor utilităţilor.
La ediţia din 2019, evenimentul dedicat construcţiilor a avut peste 4.000 de vizitatori în cele trei zile în care a fost deschis.
Târgul Primăverii este dedicat celor care caută flori, idei de amenajări peisagistice, articole pentru grădinărit, mobilier de grădină, produse handmade, jucării, articole hobby sau oferte turistice, iar Târgul „Arpicultura” va prezenta echipamente pentru apicultori, miere, alte produse apicole şi dulciuri.
Citește și: Ministrul Economiei: Este prematur să discutăm despre o reducere a PIB-ului ca urmare a conflictului din Ucraina

spot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Scandal uriaș la construcția terminalului 4 (T4) de la Aeroportul Iași

Suspiciuni uriașe la un contract de 70 milioane de euro. La construcția terminalului 4 de pasageri (T4) de la Aeroportul Iași, a fost schimbat materialul din care va fi realizată structura. În licitație, prin caietul de sarcini s-au solicitat stâlpi și grinzi metalice, iar acum construcția se face cu stâlpi și grinzi din beton armat.

Seceta a redus producția de porumb la jumătate. Cea mai mică recoltă din ultimii ani, în România

În acest an, România va înregistra cea mai mică producţie de porumb din ultimii 15 ani. Seceta pedologică a redus recolta cu aproximativ 40%-50% faţă de anii trecuţi, susține ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea.

Cea mai inutilă investiţie publică din ţară. Împlineşte 10 ani şi nu a funcționat deloc

„Telescaunul ruşinii” de la Ciric va împlini, anul viitor, 10 ani de la punerea în funcţiune, fiind utilizat doar pentru o perioadă de aproape 3 ani. Una dintre cele mai inutile investiţii din ţară a costat bugetul european 1,5 milioane euro, iar încasările Primăriei de pe urma exploatării telescaunului sfidează ridicolul: 10.600 euro. 

VIDEO Incendiu puternic într-un bloc din Oradea. Locatari scoși de pompieri pe ferestre

Zece persoane au fost evacuate duminică de pompierii orădeni...