​Cel mai mare târg de construcții din vestul României, redeschis după doi ani de pauză

Data:

Târgul de construcţii, instalaţii şi decoraţiuni interioare, cel mai mare de acest fel din vestul României, va fi organizat, după o pauză de doi ani impusă de pandemia de COVID-19, în perioada 8 – 10 aprilie, la Expo Internaţional Arad, iar în aceeaşi perioadă vor fi deschise Târgul Primăverii şi Târgul „Arpicultura”.
Reprezentanţii Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Arad au anunţat, marţi, că peste 40 de companii vor expune doar în cadrul Târgului „Confort Construct & Instal”, dedicat construcţiilor.
„Cel mai mare eveniment de construcţii şi instalaţii din vestul României adună în fiecare an firme din România şi Ungaria, târgul fiind vizitat de mii de persoane, specialişti, agenţi economici şi public larg. După o perioadă cu multe restricţii, reluarea evenimentelor la nivel global a venit cu o cerere foarte mare din partea firmelor, prin urmare am comasat mai multe evenimente în aceeaşi perioadă, respectiv târgul de construcţii şi instalaţii, târgul primăverii cu secţiunile de flori şi grădinărit, bunuri de larg consum şi târgul apicol”, a declarat preşedintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici, citat de Agerpres.
Citește și: Cererea pentru furnizarea de gaze rusești prin Ucraina, la nivel maxim. Europa s-ar putea confrunta cu un val de frig
În cadrul „Confort Construct & Instal”, aflat la ediţia a XXVI-a, vor fi expuse tehnologii şi materiale de construcţii, mobilier şi decoraţiuni interioare, tehnologii, echipamente şi materiale pentru instalaţii de încălzire, climatizare, electrice şi sanitare, energii regenerabile, imobiliare, soluţii eficiente pentru reducerea costurilor utilităţilor.
La ediţia din 2019, evenimentul dedicat construcţiilor a avut peste 4.000 de vizitatori în cele trei zile în care a fost deschis.
Târgul Primăverii este dedicat celor care caută flori, idei de amenajări peisagistice, articole pentru grădinărit, mobilier de grădină, produse handmade, jucării, articole hobby sau oferte turistice, iar Târgul „Arpicultura” va prezenta echipamente pentru apicultori, miere, alte produse apicole şi dulciuri.
Citește și: Ministrul Economiei: Este prematur să discutăm despre o reducere a PIB-ului ca urmare a conflictului din Ucraina

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O sală de sală de jocuri de noroc a ars în totalitate

La data de 22 aprilie, la ora 00.21, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că se manifestă un incendiu la o sală de jocuri de noroc din localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există?

Cineva are să vină, de Jon Fosse

Să montezi Fosse este întotdeauna o provocare. Dar ce-a...