Cel mai mare tun imobiliar din istoria recentă a Iașului. Poliția Locală a eliberat un al treilea certificat de edificare la blocul lui Cheșcu

Data:

Dosarul Flux-Cheșcu, cel mai mare tun imobiliar din istoria recentă a Iașului, capătă aspecte grotești. Nu sunt două certificate false de atestare a edificării, ci chiar trei! Unul este semnat de primarul Mihai Chirica (11 octombrie 2018), altul de viceprimarul Gabriel Harabagiu (10 octombrie 2018) și un al treilea de lucrători ai Poliției Locale (7 iulie 2017).

Mihaela Tulică, verișoară și cumătră a primarului Chirica, conducea și în 2017, coordonează și acum Serviciul Control Urbanism de la Poliția Locală. „Faceți în scris și vă trimitem răspuns”, a parat ea întrebările REPORTER DE IAȘI.

Într-o conferință de presă organizată a doua zi după descinderea DNA Iași, primarul Mihai Chirica s-a arătat iritat de perchezițiile desfășurate de anchetatori la Primărie. „Eu sunt persoana publică a Primăriei Municipiului Iași, primarul municipiului Iași care pot fi contactat telefonic și care răspund prin telefon. La mine nu trebuie să vină teancuri de hârtii, nu trebuie să vină teancuri de mașini și teancuri de persoane”, a declarat Chirica. Din categoria: bate șaua să priceapă iapa.

Citește articolul integral pe Reporteris.ro

Citește și: Proiectul Sălii Polivalente din Iași, criticat de arhitecți. „Coroana Reginei sau coroana primarului?”

ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul:

- Publicitate -spot_imgspot_img

Azi

Mai multe articole similare
Similare

Consiliera milionară de la Ministerul Digitalizării, asociată la un coafor din Londra

Oana Babagianu, consilier superior la Ministerul Cercetării, Inovării și...

Lui ÎPS Teodosie i-a fost tăiat microfonul de Ziua Marinei, pentru a-i scurta slujba

Slujba oficiată de Arhiepiscopul Tomisului la Ziua Marinei a...

România nu există pe harta turismului european. Fără strategie, brand și identitate

Cine să viziteze România și de ce? Fără o...

Șeful de la Investiții a fost dat afară și scos din echipa de fotbal a primarului din Iași

Primarul a găsit vinovatul pentru întârzierile la marile investiții...