Cel mai mare tun imobiliar din istoria recentă a Iașului. Poliția Locală a eliberat un al treilea certificat de edificare la blocul lui Cheșcu

Data:

Dosarul Flux-Cheșcu, cel mai mare tun imobiliar din istoria recentă a Iașului, capătă aspecte grotești. Nu sunt două certificate false de atestare a edificării, ci chiar trei! Unul este semnat de primarul Mihai Chirica (11 octombrie 2018), altul de viceprimarul Gabriel Harabagiu (10 octombrie 2018) și un al treilea de lucrători ai Poliției Locale (7 iulie 2017).

Mihaela Tulică, verișoară și cumătră a primarului Chirica, conducea și în 2017, coordonează și acum Serviciul Control Urbanism de la Poliția Locală. „Faceți în scris și vă trimitem răspuns”, a parat ea întrebările REPORTER DE IAȘI.

Într-o conferință de presă organizată a doua zi după descinderea DNA Iași, primarul Mihai Chirica s-a arătat iritat de perchezițiile desfășurate de anchetatori la Primărie. „Eu sunt persoana publică a Primăriei Municipiului Iași, primarul municipiului Iași care pot fi contactat telefonic și care răspund prin telefon. La mine nu trebuie să vină teancuri de hârtii, nu trebuie să vină teancuri de mașini și teancuri de persoane”, a declarat Chirica. Din categoria: bate șaua să priceapă iapa.

Citește articolul integral pe Reporteris.ro

Citește și: Proiectul Sălii Polivalente din Iași, criticat de arhitecți. „Coroana Reginei sau coroana primarului?”

ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Suedia a descoperit o a patra scurgere de gaze la conductele Nord Stream

O a patra scurgere de gaz din conductele Nord...

Stația de asfalt construită fără acord de mediu de Primăria Bistrița, desființată

Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu Bistrița-Năsăud a efectuat...