Cel mai mare tun imobiliar din istoria recentă a Iașului. Poliția Locală a eliberat un al treilea certificat de edificare la blocul lui Cheșcu

Data:

Dosarul Flux-Cheșcu, cel mai mare tun imobiliar din istoria recentă a Iașului, capătă aspecte grotești. Nu sunt două certificate false de atestare a edificării, ci chiar trei! Unul este semnat de primarul Mihai Chirica (11 octombrie 2018), altul de viceprimarul Gabriel Harabagiu (10 octombrie 2018) și un al treilea de lucrători ai Poliției Locale (7 iulie 2017).

Mihaela Tulică, verișoară și cumătră a primarului Chirica, conducea și în 2017, coordonează și acum Serviciul Control Urbanism de la Poliția Locală. „Faceți în scris și vă trimitem răspuns”, a parat ea întrebările REPORTER DE IAȘI.

Într-o conferință de presă organizată a doua zi după descinderea DNA Iași, primarul Mihai Chirica s-a arătat iritat de perchezițiile desfășurate de anchetatori la Primărie. „Eu sunt persoana publică a Primăriei Municipiului Iași, primarul municipiului Iași care pot fi contactat telefonic și care răspund prin telefon. La mine nu trebuie să vină teancuri de hârtii, nu trebuie să vină teancuri de mașini și teancuri de persoane”, a declarat Chirica. Din categoria: bate șaua să priceapă iapa.

Citește articolul integral pe Reporteris.ro

Citește și: Proiectul Sălii Polivalente din Iași, criticat de arhitecți. „Coroana Reginei sau coroana primarului?”

spot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Scandal uriaș la construcția terminalului 4 (T4) de la Aeroportul Iași

Suspiciuni uriașe la un contract de 70 milioane de euro. La construcția terminalului 4 de pasageri (T4) de la Aeroportul Iași, a fost schimbat materialul din care va fi realizată structura. În licitație, prin caietul de sarcini s-au solicitat stâlpi și grinzi metalice, iar acum construcția se face cu stâlpi și grinzi din beton armat.

Seceta a redus producția de porumb la jumătate. Cea mai mică recoltă din ultimii ani, în România

În acest an, România va înregistra cea mai mică producţie de porumb din ultimii 15 ani. Seceta pedologică a redus recolta cu aproximativ 40%-50% faţă de anii trecuţi, susține ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea.

Cea mai inutilă investiţie publică din ţară. Împlineşte 10 ani şi nu a funcționat deloc

„Telescaunul ruşinii” de la Ciric va împlini, anul viitor, 10 ani de la punerea în funcţiune, fiind utilizat doar pentru o perioadă de aproape 3 ani. Una dintre cele mai inutile investiţii din ţară a costat bugetul european 1,5 milioane euro, iar încasările Primăriei de pe urma exploatării telescaunului sfidează ridicolul: 10.600 euro. 

VIDEO Incendiu puternic într-un bloc din Oradea. Locatari scoși de pompieri pe ferestre

Zece persoane au fost evacuate duminică de pompierii orădeni...