Cererea DNA de percheziționare informatică a deputatului PNL Adrian Miuțescu, aprobată de Parlament

Data:

Camera Deputaților a aprobat luni, prin vot secret cu bile, cererea DNA de realizare a percheziției informatice a deputatului PNL de Argeș, Adrian Gheorghe Miuțescu, acuzat de corupție.

Din cei 330 de parlamentari au fost prezenți 259, iar 227 au votat pentru aprobarea percheziției, 23 au votat împotrivă iar 9 s-au abținut.

„În ceea ce este prezentat în referatul respectiv, nu mă simt vinovat în niciun fel şi nu mi-am folosit influenţa de a obţine folos pentru mine sau alte persoane. Toate aceste lucruri se bazează pe nişte discuţii purtate. (…) Pentru a păstra prestigiul Parlamentului, eu cred că trebuie să votaţi „pentru”, a declarat Miuţescu, în plenul Camerei Deputaţilor.

Deputatul Adrian Gheorghe Miuțescu, președinte al organizației județene Argeș a PNL, este urmărit penal de Parchetul Anticorupție pentru opt infracțiuni de folosire a influenței sau autorității de către o persoană care deține o funcție de conducere într-un partid, în scopul obținerii de foloase necuvenite.

Citiți articolul integral pe Romania.europalibera.org

Citiți și

Trei lideri liberali din Argeș, urmăriți penal de DNA. Miuțescu, Tofan și Mitrofan sunt cercetaţi pentru ”folosirea influenţei”

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ipocrizie în prag de alegeri! Discurs schimbat la 180 de grade al șefului PNL Brăila

Ipocrizie în prag de alegeri! Discurs schimbat la 180...

Sondajul RTV în care opțiunile de vot depășesc 100%. Ironii pe rețelele de socializare | Aktual24

Sondajul RTV, realizat de de Sociopol, institut patronat de...