vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăJustițieCererea DNA de percheziționare informatică a deputatului PNL Adrian Miuțescu, aprobată de...

Cererea DNA de percheziționare informatică a deputatului PNL Adrian Miuțescu, aprobată de Parlament

Camera Deputaților a aprobat luni, prin vot secret cu bile, cererea DNA de realizare a percheziției informatice a deputatului PNL de Argeș, Adrian Gheorghe Miuțescu, acuzat de corupție.

Din cei 330 de parlamentari au fost prezenți 259, iar 227 au votat pentru aprobarea percheziției, 23 au votat împotrivă iar 9 s-au abținut.

„În ceea ce este prezentat în referatul respectiv, nu mă simt vinovat în niciun fel şi nu mi-am folosit influenţa de a obţine folos pentru mine sau alte persoane. Toate aceste lucruri se bazează pe nişte discuţii purtate. (…) Pentru a păstra prestigiul Parlamentului, eu cred că trebuie să votaţi „pentru”, a declarat Miuţescu, în plenul Camerei Deputaţilor.

Deputatul Adrian Gheorghe Miuțescu, președinte al organizației județene Argeș a PNL, este urmărit penal de Parchetul Anticorupție pentru opt infracțiuni de folosire a influenței sau autorității de către o persoană care deține o funcție de conducere într-un partid, în scopul obținerii de foloase necuvenite.

Citiți articolul integral pe Romania.europalibera.org

Citiți și

Trei lideri liberali din Argeș, urmăriți penal de DNA. Miuțescu, Tofan și Mitrofan sunt cercetaţi pentru ”folosirea influenţei”

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE