vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăLa ziPoliticăCioloș, mesaj pentru Ciolacu: „Conflictul de interese este furt şi înşelare a...

Cioloș, mesaj pentru Ciolacu: „Conflictul de interese este furt şi înşelare a încrederii cetăţenilor în stat şi în exponenţii săi”

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, i-a transmis un mesaj dur, vineri, liderului social-democraţilor Marcel Ciolacu, care şi-a asumat numirea lui Marian Neacşu, politician condamnat penal definitiv pentru conflict de interese, în funcţia de secretar general al Guvernului. De asemenea, Cioloş a cerut şi o reacţie din partea premierului Nicolae Ciucă.

„Conflictul de interese este furt şi înşelare a încrederii cetăţenilor în stat şi în exponenţii săi, domnule Ciolacu! Domnul Marian Neacşu, pe care îl apăraţi în felul acesta pentru a-l putea planta la Secretariatul General al Guvernului, este condamnat penal. Poate dvs. nu vi se pare furt, pentru că furtul, în accepţiunea PSD, este când cineva îţi bagă mâna în buzunarul propriu. Or, dvs. şi colegii din PSD vreţi să credem că furtul de la stat sau deturnarea banului public prin şmecherie nu se pune, e ceva firesc, o finalitate a jocului politic. Dar poate că pur şi simplu nu înţelegeţi gravitatea acestui fapt şi e bine să fie clar de ce e furt, deşi mă îndoiesc că nu pricepeţi, având în vedere că partidul dvs. a făcut tot ce i-a stat în putinţă ca să schimbe încadrarea juridică a conflictul de interese”, i-a transmis Cioloş şefului PSD.

Citiți articolul integral pe epochtimes-romania.com

Citiți și

Social democrata Laura Vicol afișează în Parlament un ceas exclusivist Richard Mille în valoare de 180.000 de dolari / Declară că deține bijuterii și ceasuri în valoare de aproape 800 de mii de euro

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE