sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăRecomandateCircuitul banilor sifonați de Securitate prin ICE Dunărea. Rolul pe care l-au...

Circuitul banilor sifonați de Securitate prin ICE Dunărea. Rolul pe care l-au avut Dan Voiculescu și S.O. Vîntu

Mădălin Hodor explică circuitul banilor sifonați de Securitate prin ICE Dunărea, din conturile căreia au dispărut după revoluție un miliard de dolari. Ion Iliescu spune că Dan Voiculescu știe mai multe.

Ion Iliescu a fost acuzat în platourile Antena 3 că el ar fi luat banii Securității din conturile ICE Dunărea. În schimb, fostul șef de stat le-a sugerat jurnaliștilor lui Dan Voiculescu să încerce să caute banii „la o adresă mai aproape de A3”.

Potrivit publicației Revista 22, istoricul CNSAS Mădălin Hodor a intervenit în scandal și i-a dat dreptate lui Ion Iliescu, arătând că nu fostul șef de stat avea acces la conturile ICE Dunărea, ci ofițerii de Securitate care controlau compania. Mai târziu, pe aceștia îi vom regăsi alături de primii milionari ai României post-decembriste: Sorin Ovidiu Vîntu și Dan Voiculescu.

Articolul integral, în Revista 22!

Citește și: Varianta OMICRON se raspândește rapid. „Într-un grafic al răspândirii inițiale a variantelor virale, bate tot ce mișcă” (presshub.ro)!

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE