sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăLa ziActualitateClaudiu Năsui: Bucureștenii vor ajunge să plătească bani mulți ca să stea...

Claudiu Năsui: Bucureștenii vor ajunge să plătească bani mulți ca să stea în frig și să primească apă rece

Bucureştenii vor ajunge să plătească bani mulţi ca să stea în frig şi să primească apă rece, a tras un semnal de alarmă, marţi, fostul ministru (USR) al Economiei Claudiu Năsui.

„Statul dă apă caldă fix la fel cum dă educaţie şi sănătate. Adică cu costuri imense şi cu calitate joasă. În teorie totul e ‘eficient’, în practică, e dezastru. Suntem ţinuţi captivi unui sistem de stat care ne descurajează şi chiar ilegalizează alternativele. Falimentul sistemului de încălzire de stat era clar de mulţi ani. Nu e vina actualului primar. Vina lui e că susţine în continuare să fim prizonieri în acest sistem de stat. De acolo pleacă toată problema. Marea majoritate a bucureştenilor este branşată la sistemul de încălzire de stat, din care de multe ori primesc căldură doar în teorie. În practică primesc apă rece sau călâie”, a declarat Năsui.

Potrivit fostului ministru, există variante moderne de încălzire a locuinţei. Dar aici vine statul şi descurajează şi, mai mult, chiar împiedică debranşarea de la sistemul de stat. Cu bună ştiinţă.

Citiți articolul integral pe Epochtimes-romania.com

Citiți și

Primarul Bacăului a găsit soluția pe termen lung la criza încălzirii: turbina care produce căldură, apă caldă, și energie în valoare de 500.000 de lei pe zi

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE