CNAIR va semna contractul pentru construcția primului lot al Autostrăzii „Moldovei” A7

Data:

Primul contract scos la licitație de pe viitoarea autostradă a Moldovei A7 va fi semnat cu asocierea Pizzarotti – Retter, a anunțat joi Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„Joi, 26.05.2022, Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor a respins contestația formulată de către Nurol Insaat ve Ticaret AS împotriva rezultatului procedurii comunicat de CNAIR SA, în data de 18.04.2022, operatorilor economici participanți la procedura de atribuire a contractului de achiziție pentru execuția lucrărilor de construcție a lotului 1, Ploiești – Buzău”, a transmis CNAIR.

Compania va iniția procedurile pentru semnarea contractului ”Execuție lucrări Autostrada Ploiești – Buzău, Lot 1 Dumbrava-Mizil km 0+000 – km 21+000” cu Asocierea Impresa Pizzarotti & C.S.p.A. – Pizzarotti S.A. – Retter Project Management SRL.

Oferta câștigătoare este în valoare de 1,46 miliarde de lei fără TVA.

Lotul 1 Dumbrava-Mizil are o lungime de 21 de kilometri și include construcția a 14 poduri și a unui pasaj de o complexitate tehnică ridicată, în lungime de 550 m.

Durata de execuție a contractului este de 20 de luni.

Perioada de garanție a lucrărilor, ofertată conform factorului de evaluare, este de 10 ani.

Citește și: Două instalații New Media, din cadrul Romanian Creative Week, au fost furate înainte de inaugurare, la Iași

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: