marți, 7 decembrie 2021
AcasăLa ziActualitateCoaliția PSD-PNL îl propune pe jurnalistul Dan Turturică la conducerea TVR. Răzvan...

Coaliția PSD-PNL îl propune pe jurnalistul Dan Turturică la conducerea TVR. Răzvan Dincă, șef la Radio România Actualități

PNL și PSD și-au împărțit posturile la TVR și SRR. Astfel Dan Turturică, propus de guvern, va prelua șefia TVR, iar Răzvan Dincă, susținut de PSD, va fi director general la Radio România Actualități.

Dan Cristian Turturică conduce, începând din august 2019, siteul de știri Universul.net. Între noiembrie 2015 și februarie 2019 a fost redactorul sef al siteului Digi24.ro. Între 2006 și 2015 a fost redactorul șef al celui mai longeviv cotidian din România – „România liberă”. Având o activitate de aproape 25 de ani în presa scrisă, el a mai condus săptămânalul „Prezent” (2005-2006) și cotidianul „Evenimentul zilei” (2000-2005). El a debutat ca reporter în 1990, la săptămânalul „Expres”, condus de Cornel Nistorescu.

Răzvan Ioan Dincă, propus la șefia Radio România, a fost directorul teatrului de operetă Ion Dacian din București.

Citiți articolul integral pe Revista22.ro

Citiți și

TVR nu poate fi reformată. Ce se schimbă dacă este desființată televiziunea publică

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE