Consiliera USR agresată în Mogoșoaia: Mi-e teamă, am ajuns să merg la ședințe cu soțul meu

Data:

Incident violent în Consiliul Local din Mogoșoaia, din cauza unui proiect imobiliar controversat. Felicia Ienculescu-Popovici, reprezentantă a USR care a dezvăluit presupuse ilegalități legate de această afacere a fost agresată de doi consilieri PNL și PMP.

Înregistrarea video făcută cu telefonul chiar de consiliera USR din Mogoșoaia Felicia Ienculescu-Popovici, fostă activistă de mediu, arată cum unul dintre cei doi bărbați o amenință cu bătaia, după care al doilea încearcă să-i smulgă telefonul.

Felicia Ienculescu-Popovici spune la RFI că nu este prima dată când primește amenințări, motiv pentru care merge la unele ședințe de Consiliu sub protecția soțului ei.

Citește și: Jefuiți cât puteți, nimeni nu vă va atinge cu nimic

Am avut prezența de spirit să înregistrez cu telefonul și apoi au încercat practic să-mi smulgă telefonul, să-mi ia telefonul și asta s-a întâmplat printr-o agresiune fizică, unul dintre consilieri, cel de la PMP, practic s-a repezit asupra mea, ca să-mi smulgă telefonul”, a afirmat Felicia Ienculescu-Popovici.

„Totul a început cu ceva banal, cu o ședință a unei comisii din Consiliul Local. Suntem cinci membri. Unul a intrat online. Am fost eu și cu încă trei membri: președintele și cei doi care m-au agresat. Am intrat pe ușă, nici n-am intrat bine și au început să curgă amenințările.

Consiliera locală USR din Mogoșoaia susține că există antecedente.

„Nu cred că aveau ceva cu mine personal, pentru că un alt coleg, Iustin Cojocaru, care era la altă comisie, dar avusese ședință mai devreme și el a fost abordat, doar că el fiind bărbat, nu au îndrăznit să-i facă ceea ce mi-au făcut mine.

Citește și: PNL Ilfov, reacţie în scandalul de la primăria Mogoșoaia: Consilierul liberal a fost suspendat din toate funcţiile din partid

Dar ceea ce se întâmplă este legat de tunul imobiliar Sector 0 și chiar unul dintre consilieri are teren acolo, iar noi, consilierii USR PLUS, toți cei patru am făcut sesizare la ANI, să fie cercetat pentru conflict de interese. Deci în mod clar, lor nu le convine faptul că noi încercăm ca acest proiect să nu se desfășoare în modul ăsta ilegal. Sunt lucruri acolo legate de urbanism, de studii, de declararea interesului public, care lipsesc cu desăvârșire”.

Materialul integral, inclusiv interviul în format audio, poate fi urmărit pe site-ul RADIO FRANCE INTERNATIONAL.

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Documentul secret al Kremlinului: prima dovadă a războiului hibrid planificat de Moscova?

Documentul secret al Kremlinului, dezvăluit de cotidianul american The...

Percheziţii ale Parchetului European în Botoşani. Sunt vizate fraude cu fonduri destinate pregătirii tinerilor

Percheziţii ale Parchetului European în Botoşani. Biroul din Cluj-Napoca...

Cristian Moş, fondator al USR Timiș și vicepreședinte al CJ, va candida ca independent la Primăria Timişoara

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Timiş, Cristian Moş, unul dintre...

Încep lucrările la Spitalul Regional de Urgență Cluj | Monitorul de Cluj

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a anunțat, joi, începerea...