Craiovenii nu mai au voie să crească găini și alte animale de curte în oraș. Viceprimar: Am adunat cai de pe străzi, capre, chiar și o oaie

Data:

Regulamentul privind gospodărirea municipiului Craiova a fost modificat și, potrivit noilor reguli, cetățenii nu vor mai putea crește găini, rațe, gâște sau porci în oraș.

Modificarea articolelor care fac referire la cest aspect a fost votată, joi, în cadrul ședinței de consiliu local.

„Se interzice creşterea animalelor şi păsărilor (cu excepţia animalelor de companie, a păsărilor de expoziție și a porumbeilor implicați în activități columbofile) în municipiul Craiova. Este interzisă lăsarea liberă a animalelor pe domeniul public/privat al municipiului Craiova”, se arată în document.

„Municipiul Craiova este un municipiu centru universitar, este un oraș care se dorește turistic, care se dorește turistic pe linie sportivă. Vreau să vă spun că, în vechea mea poziție la RAADPFL, nu de puține ori, noaptea, am adunat cai de pe străzi, capre, chiar și o oaie din centrul Craiovei”, a declarat viceprimarul Craiovei, Aurelia Filip.

Citește articolul integral pe Reporter24.info

Citește și: VIDEO Lucrări realizate de artiști fotografi din întreaga lume, în tramvaiele și autobuzele din Oradea

Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: