vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăJustițieCSM începe interviurile pentru posturile de judecător la Înalta Curte. Un fost...

CSM începe interviurile pentru posturile de judecător la Înalta Curte. Un fost consilier al Alinei Bica și o judecătoare care a achitat o inculpată prinsă în flagrant de luare de mită, printre candidați

CSM începe azi intervievarea candidaților înscriși în concurs pentru cele 12 posturi de judecător la Înalta Curte: 4 posturi la Secțiile civile, 4 la Secția Penală și 4 la Secția de Contencios Adiministrativ și Fiscal.

În cursă sunt înscriși 26 de candidați, printre care și magistrați controversați precum Mihai Udroiu, Adina Cioflan, Vasile Bîcu sau Mariana Hortolomei.

Mihai Udroiu este judecător la Curtea de Apel Oradea. A fost consilier al șefei DIICOT, Alina Bica, condamnată definitiv la 4 ani de detenție pentru favorizarea infractorului și fugită în Italia.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și

Salariile și pensiile speciale ale magistraților cresc din nou. Ministerul Justiției, noi justificări despre majorarea salariilor magistraților și implicit a pensiilor speciale

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE