Eroarea Poliției care i-a permis unui şofer să-şi recupereze, în instanţă, permisul

Data:

Un şofer din Olt a reuşit să-şi recupereze în instanţă permisul de conducere, ce îi fusese reţinut pentru depăşirea vitezei legale pe un tronson al drumului judeţean DJ 677, în comuna Slătioara. Şoferul a demonstrat că în zonă nu era limită de 50 km/h, aşa cum a susţinut poliţistul care l-a lăsat pieton, ci o limită de 90 km/h.

Evenimentul s-a petrecut în luna martie, anul acesta, pe noul pasaj de pe DJ 677, care trece peste Drumul Expres, la scurt timp după ce a fost dat în folosinţă.

Pasajul se află în administrarea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), prin Secţia Drumuri Naţionale (SDN) Slatina. Restul drumului este administrat de Consiliul Judeţean Olt, prin instituţiile din subordine.

Citește și: EXCLUSIV Ce raportează că au făcut Comisiile SRI si SIE din Parlament, în timpul războiului din Ucraina

Iulia Costinela Rădulescu, avocatul şoferului, a explicat că a solicitat Companiei de Drumuri să comunice în mod oficial, dacă pe tronsonul respectiv este vreo restricţie de viteză.

„Clientul meu a fost oprit şi i s-a spus ca a depasit cu 53 km/h limită, ca ar fi limită de 50 km/h. Am facut adresa catre CNAIR, prin care am solicitat să ne spună dacă e limită de 50, dacă sunt indicatoare.  S-a răspuns că pe acel tronson, limita este de 90, nesemnalizată cu indicatoare de circulaţie”, a declarat avocata.

Continuarea în Reporter 24!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Festival Holistic la Iași | Ziarul de Iași

Festival Holistic la Iași, evenimentul va avea loc în...

Cine este primarul din Brăila anchetat de Parchetul European | De Brăila

Cine este primarul din Brăila anchetat de Parchetul European....