marți, 24 mai 2022
AcasăLa ziActualitateDan Barna cere demiterea ministrului Energiei: Singura voastră preocupare a fost să...

Dan Barna cere demiterea ministrului Energiei: Singura voastră preocupare a fost să umpleți ANRE de sinecuriști inutili

Dan Barna, vicepreședinte USR, cere într-un comunicat demisia sau demiterea lui Virgil Popescu, ministrul Energiei, pe care îl critică pentru că ar fi asistat ”pasiv” la criza facturilor la energie.

”Domnilor Ciolacu, Cîțu și Ciucă, aveți o coaliție mamut, o majoritate uriașă în parlament și nicio scuză în fața familiilor care lună de lună plătesc tot mai mult. În chestiunea energiei, singura voastră preocupare a fost să umpleți ANRE de sinecuriști inutili. În ceea ce il privește pe ministrul Virgil Popescu, cel care a asistat pasiv la generarea acestei crize, el trebuie înlocuit rapid. Demisie sau demitere, oricare soluție ce poate readuce competența în acea instituție este bună”, a spus Dan Barna.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și

Marcel Ciolacu: Reducerea TVA la 5% pentru energie și gaze naturale este suportabilă de buget

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE