marți, 24 mai 2022
AcasăLa ziEconomieMarcel Ciolacu: Reducerea TVA la 5% pentru energie și gaze naturale este...

Marcel Ciolacu: Reducerea TVA la 5% pentru energie și gaze naturale este suportabilă de buget

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, că reducerea TVA la 5% pentru energie și gaze naturale este suportabilă de buget și a precizat că își menține părerea că măsura trebuie luată de la 1 februarie.

Am finalizat tot pachetul de măsuri pe toate cele trei componente pentru a stopa escaladarea prețurilor, să ieftinim facturile și că încercăm să compensăm de la bugetul statului atât cât își permite bugetul astfel încât să nu afectăm investițiile”, a declarat Marcel Ciolacu înaintea conducerii PSD.

Acesta a precizat că la ora 17.00 va avea loc ședința coaliției și că a avut discuții în ultimele zile cu premierul Nicolae Ciucă și cu liderul PNL Florin Cîțu.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și

VIDEO Ministrul Energiei: „Trebuie să existe măsuri ferme pentru furnizorii care nu întocmesc corespunzător facturile”

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE