VIDEO Ministrul Energiei: „Trebuie să existe măsuri ferme pentru furnizorii care nu întocmesc corespunzător facturile”

Data:

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, cere măsuri ferme pentru furnizorii care nu întocmesc corespunzător facturile. Anunțul a fost reiterat miercuri, pe Facebook, după ce, anterior, oficialul Guvernului arătase că s-au emis milioane de facturi eronate către clienți.

Virgil Popescu spune că în perioada următoare ANRE intenționează să facă o campanie prin care populația să fie informată despre cum poate rezolva problemele cu facturile umflate.

„Am discutat în ședința de Guvern despre prețurile la energie electrică și gaze naturale și despre măsurile pe care le vom lua pentru a proteja populația. Măsurile sunt deja în lucru în cadrul ministerelor implicate în acest demers, iar săptămâna viitoare dorim să dăm o ordonanță de urgență pentru a le aproba. Ele stabilesc soluțiile pe care le vom pune în aplicare începând cu data de 1 aprilie, prin care prelungim schema de ajutor pentru consumatorii casnici și pentru IMM-uri. De asemenea, aceste măsuri stabilesc și soluțiile pe care le avem, începând cu 1 februarie, pentru protejarea agriculturii și industriei alimentare.

Mai mult, ministerele de linie gândesc scheme de ajutor și pentru alte industrii.

Am reiterat faptul că trebuie să existe măsuri ferme pentru furnizorii care nu întocmesc corespunzător facturile, iar în acest sens vom modifica legislația în vigoare, astfel încât furnizorii să refacă facturile incorecte pentru ca populația să nu aibă de suferit”, a scris Ministrul Energiei, Virgil Popescu, pe Facebook.

Citește și : Manager de spital: „Sunt unii care o iau de la capăt cu aberațiile antivaccinale” (presshub.ro)

Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Profesori din zonele ucrainene ocupate de Rusia, torturați pentru că au refuzat să predea limba rusă

Profesorii din zonele eliberate de ucraineni de sub controlul...

Patriarhul Kirill al Rusiei a fost țintuit la pat de COVID

Patriarhul Kirill al Moscovei a fost testat pozitiv pentru...

PSD l-a exclus pe deputatul Bălășoiu, fotografiat în ipostaze intime cu un băiat

PSD a anunțat excluderea din partid a deputatului Aurel...