Dezinformarea și rolul UE în combaterea acestui fenomen

Data:

Luni, 14 noiembrie, începând cu ora 10:00, Biroul Parlamentului European în România organizează un seminar cu studenții Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

În cadrul acestui seminar, studenții vor putea dialoga cu deputați din Parlamentul European, precum și cu reprezentanți ai mass-media, cu privire la următoarea temă: Dezinformarea și rolul UE în combaterea acestui fenomen.

De asemenea, un reprezentant al Biroului va prezenta invitaților oportunitățile pe care Parlamentul European le oferă tinerilor.

Citește și: 7,54 miliarde de euro – Cât produce Iașul într-un an. Detalii de la întâlnirea industriașilor

„Acest eveniment face parte din noul nostru program: #UniPE – Parlamentul European în dialog cu studenții, prin care dorim să colaborăm cu cât mai multe facultăți de prestigiu din România, pentru a aduce teme de interes european în sfera de dezbatere a tinerilor, în special a studenților”, explică Biroul Parlamentului European în România.

Foto: Facebook Biroul Parlamentului European în România

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related