Donații din Baia Mare, trimise către sate şi oraşe din apropierea Kievului

Data:

O parte din donaţiile în alimente, medicamente şi alte bunuri au ajuns în localitatea de frontieră Teceu iar de aici vor fi reîncărcate spre a fi trimise către sate şi oraşe din vecinătatea Kievului, a informat vineri seara consilierul local din cadrul Primăriei Municipiului Baia Mare Bogdan Gavra.

„În cursul nopţii de ieri, împreună cu o echipă extraordinară de oameni, care sunt sprijiniţi de alţi oameni extraordinari, printre care vă număraţi şi voi, cei care ne susţineţi activitatea din această perioadă, am reuşit să ducem încă un transport către Teceu, cu ce am reuşit să colectăm din necesarul transmis de către autoritatea regională de aici. De aici vor fi trimise mai departe, punctual, ce şi unde este nevoie, în special către Gostomel, Buchu şi alte oraşe şi sate de lângă Kiev”, a spus Bogdan Gavra, citat de Agerpres.

Colecta de bunuri s-a realizat pe durata a nouă zile şi s-au implicat membrii şi voluntarii asociaţiilor Together For Humanity, Asociaţia Szmisz, Assoc, Crucea Roşie Maramureş, Migrants in Maramureş, Consiliul Judeţean şi Prefectura Maramureş.

Citește și: Străinii închiriază apartamente în Ucraina prin Airbnb pentru a-i ajuta cu bani pe ucrainenii care fug din calea războiului

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Alte cinci terenuri din stațiunea Mamaia urmează să fie vândute de Primăria Constanța | Info Sud-Est

Primăria Constanța vrea să vândă alte cinci terenuri din...

Instanța a respins contestația împotriva candidaturii lui Piedone la Primăria Capitalei

Contestația împotriva candidaturii lui Cristian Popescu Piedone la Primăria...