Droguri vândute în centrul Slatinei. Cumpărătorii erau poliţişti sub acoperire. Ce pedepse au primit traficanții

Data:

Patru ani şi două luni de închisoare cu executare este pedeapsa primită de un slătinean care a vândut droguri, chiar în centrul Slatinei, în parcarea fostului Magazin „Oltul” . În cazul complicelui său, magistraţii Tribunalului Olt au dispus o pedeapsă de un an şi 11 luni cu suspendare. Cumpărători erau chiar anchetatorii, sub acoperire.

Potrivit încheierii instanţei, cei doi erau consumatori de droguri și se întâlneau deseori pentru a consuma cannabis.

Pentru că unul dintre ei avea nevoie de bani, i-a cerut prietenului său să îl ajute să vândă o cantitate de droguri pe care o adusese din Anglia.

Acesta din urmă se oferă să îl ajute și astfel îi găsește cumpărători. Doar că aceştia sunt un investigator sub acoperire „Ionescu” şi un colaborator al anchetatorilor, primul dorind „să cumpere cât mai multă marfă”.

Citește articolul integral pe Reporter24.info

Citește și: Proiect de aproape 20 de milioane de euro, din fonduri europene, pentru modernizarea infrastructurii rutiere din Alba Iulia

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O sală de sală de jocuri de noroc a ars în totalitate

La data de 22 aprilie, la ora 00.21, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că se manifestă un incendiu la o sală de jocuri de noroc din localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există?

Cineva are să vină, de Jon Fosse

Să montezi Fosse este întotdeauna o provocare. Dar ce-a...