Alte opt spitale din Iași au primit punctaje prea mici pentru investiții prin PNRR

Data:

După ratarea obţinerii finanţării prin PNRR pentru Institutul Regional de Medicină Cardiovasculară, alte opt spitale din judeţ obţin punctaje prea mici şi nu sunt acceptate în programul de investiţii pentru modernizarea şi dotarea ambulatoriilor.

Patru spitale sunt ale Consiliului Județean, unul al Primăriei Iaşi, pe lista de rezervă aflându-se de asemenea Spitalul CFR şi cele din Hârlău şi Tg. Frumos.

O nouă selecţie de proiecte în domeniul sănătăţii (Componenta 12) din Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă a lăsat pe dinafară toate solicitările de finanţare venite din partea Primăriei Iaşi şi a Consiliului Judeţean pentru instituţiile medicale din subordine.

Cea mai virulentă publicație împotriva reformelor din justiție, Luju.ro, plătită de gruparea Marian Vanghelie cu 4,8 mii euro lunar în perioada protestelor #Rezist

Totuşi, la câteva zile după publicarea rezultatului, o suplimentare de fonduri a făcut ca unul dintre cele două proiecte de investiţii ale Municipalităţii ieşene să intre pe lista celor admise.

Reabilitarea, modernizarea, extinderea prin supraetajare, echiparea şi dotarea Ambulatoriului de la Spitalul Clinic „Dr. Constantin I. Parhon” este proiectul care a îndeplinit normele etapei I de verificare,

Celălalt proiect vizează o construcţie nouă pentru extinderea Ambulatoriului Spitalului Clinic de Recuperare şi dotarea acestei secţii.

Continuarea, în Ziarul de Iași!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Procesul lui Dan Hosu, amânat peste trei zile. Urmează termenul final

Procesul în care era judecat Dan Hosu, fostul soț...

De ce este Turcia zguduită de cutremure atât de puternice. Explicațiile seismologilor

Turcia și Siria au fost zguduite luni de cutremure...

Luvrul, snobul, Lipițanul și penele struț

Cuvintele pierdute în eter de ministrul Culturii, cu scurt...

Avalanşa de la Cabana Capra. Anchetatorii au deschis dosar penal pentru înşelăciune

Anchetatorii argeşeni au deschis un dosar penal după ce...