Libertatea: Elon Musk nu a intrat în România, spune Ministerul de Interne

Data:

Petrecerea de la Castelul Bran a unora dintre cei mai bogați oameni ai lumii a avut loc azi-noapte – la aceasta au participat inclusiv Peter Thiel, fondatorul PayPal, și partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen.

Însă Elon Musk și Angelina Jolie nu au ajuns în România, au confirmat, pentru Libertatea, două surse concordante din arme diferite ale Ministerului Afacerilor Interne, instituții care ar fi trebuit să cunoască intrarea unor cetățeni americani în țară.

Încă din septembrie 2021, mai multe firme foarte importante de pază și securitate din străinătate au venit să inspecteze Castelul de la Bran, a declarat pentru Libertatea un înalt ofițer din MAI, care a rugat să i se păstreze confidențialitatea. 

Citește și: Elon Musk ar fi închiriat Castelul Bran pentru o petrecere de Halloween. Printre invitați, Angelina Jolie

„După ce au făcut inspecția, au dat verde și s-au făcut foarte multe rezervări încă de anul trecut, în perioada noiembrie – decembrie, pentru sărbătoarea de Halloween din 2022”, a continuat acesta. 

Sâmbătă, site-ul Mediaflux a publicat informația potrivit căreia Elon Musk a închiriat Castelul Bran pentru prietenii săi din Silicon Valley și alte nume importante din industria entertainment. Presa românească, inclusiv Libertatea, a încercat să obțină informații de la organizatori.

Aceștia, pe surse, au confirmat petrecerea și că noul patron al Twitter va veni în țară, scrie Libertatea.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un pictor clujean expune la Bienala de la Veneția | Monitorul de Cluj

Un pictor clujean expune la Bienala de la Veneția....

Universitatea Babeş-Bolyai, parteneriat cu o universitate din Marea Britanie pentru programe de studii comune

În perioada 17-19 aprilie 2024, Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) a...

SUA vrea să trimită mai mulți consilieri militari Ucrainei | Aktual24

SUA vrea să trimită mai mulți consilieri militari Ucrainei,...