duminică, 29 mai 2022
AcasăRecomandateEpidemiologul Octavian Jurma: "Nu există nicio autoritate recunoscută și ne apropiem de...

Epidemiologul Octavian Jurma: „Nu există nicio autoritate recunoscută și ne apropiem de anarhie sanitară”

Epidemiologul Octavian Jurma critică felul în care autoritățile au luat deciziile legate de noile restricții, luni seară, în cadrul unei emisiuni Digi24.

Jurma spune că fără o decizie unică, fără predictibilitate și fără autoritate respectată nu vom învinge pandemia.

”Vedem că (n.r. guvernul) a amânat atât de mult luarea acestor decizii, încât valul a intrat singur pe platou. Sunt mai preocupat acum de valul cinci. (…) O parte din cei nevaccinați se vor hotărî acum să nu se mai vaccineze, nu mai putem avea un dialog rațional cu ei”, a declarat Jurma explicând că lipsește predictibilitatea și în domeniul sanitar.

(…)”Nu există nicio autoritate recunoscută și ne apropiem de anarhie sanitară. Avem reguli pe care nimeni nu le respectă”, a mai spus epidemiologul.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și:

Șeful UPU-SMURD Iași: Acum, plămânii sunt afectați din a doua zi de boală, față de ziua a opta în valurile anterioare. Pacienţi tineri ajung la spital cu afectare pulmonară de 75%

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE