Poliția poloneză a cumpărat BMW cu aceleași specificații ca în România la un preț mai mic

Data:

O analiză realizată de experții auto de la CarVertical pentru G4Media.ro arată că mașinile BMW cumpărate de Poliția din Polonia costa cu câteva mii de euro mai puțin decât în România.

Astfel, un BMW 320i x Drive, cu aceleași caracteristici tehnice ca în România, marcat, a costat în Polonia aproape 29.000 de euro cu TVA la 140 unități cumpărate, în timp ce în România Poliția a plătit pentru 600 de mașini identice, marcate, 38.000 de euro cu TVA.

Citește și: Corupția, unul dintre „super-factorii” care slăbesc un stat. Ce înseamnă reziliență în timpul războiului

Experții auto de la CarVertical mai atrag atenția asupra cheltuielor de întreținere. La BMW se ridică la aproximativ 2000 de Euro la prima 100.000 de km, în timp ce pentru un model Skoda cu caracteristici tehnice similare costurile de întrețiere se reduc la jumătate.

Poliția Română va cumpăra minim 300, maxim 600 de mașini BMW de la Automobilie Bavaria, companie controlată de omul de afaceri Michael Schmidt, prietenul președintelui Iohannis.

Citește articolul integral pe G4Media.ro

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Captură video YouTube)

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
1 COMENTARIU
  1. Suntem satui de astfel de gogosi de presa .Poate ne ziceti intrega istorie a achizitiei acestor automobile in Polonia incepind cu anul achizitei lor .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

ZAFINI SOLUTIONS S.R.L. a implementat proiectul „Construire hale de producție C1 și C2 și împrejmuire”

ZAFINI SOLUTIONS S.R.L. a implementat proiectul „Construire hale de producție C1 și C2 și împrejmuire”

Istoria Rolex Submariner

Istoria Rolex Submariner