VIDEO „Fără clienți, nu există trafic”. Campanie româno – spaniolă

Data:

18 octombrie este Ziua Europeană de lupta împotriva traficului de persoane. Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane anunță lansearea campaniei antitrafic româno – spaniole.

Ținând cont de specificul fenomenului traficului de persoane, care implică adesea o dimensiune internațională, elementul cheie al luptei împotriva traficului este reprezentat de coordonarea și cooperarea între actorii relevanți din statele de origine și cei din țările de destinație.

„Astfel, astăzi, 18 octombrie 2022, cu ocazia Zilei Europene de Luptă Împotriva Traficului de Persoane, se lansează campania transnațională de informare și conștientizare O ALEGERE NEPOTRIVITĂ POATE TRANSFORMA O PERSOANĂ ÎN VICTIMĂ A TRAFICULUI. ȘI TOTUȘI… FĂRĂ CLIENȚI, NU EXISTĂ TRAFIC”, anunță Agenția.

Spania, țară de destinație pentru victimele traficului de persoane cetățeni români

Inițiativa implementării acestei campanii a fost dezvoltată în cadrul reuniunilor Comisiei mixte româno-spaniole, ocazie cu care Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane, Poliția Română și Poliția Spaniolă au stabilit necesitatea derulării unei campanii de conștientizare comune, derulate simultan în România, ca țară de origine, și în Spania, ca țară de destinație pentru victimele traficului de persoane cetățeni români.

Citește și: LIVE Deputații europeni, Consiliul și Comisia Europeană dezbat împreună măsurile pentru reducerea facturilor la energie (presshub.ro)

YouTube video

„Campania reprezintă o inițiativă de #pionierat în domeniu, fiind prima campanie derulată la nivel european care abordează într-o manieră coordonată ambele dimensiuni ale traficului, respectiv cererea și oferta care favorizează acest fenomen”. explică Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane.

Accesând link-urile de mai jos puteți urmări conferințele de lansare a campaniei “O ALEGERE NEPOTRIVITĂ POATE TRANSFORMA O PERSOANĂ ÎN VICTIMĂ A TRAFICULUI. ȘI TOTUȘI… FĂRĂ CLIENȚI, NU EXISTĂ TRAFIC”, de pe teritoriul României și al Spaniei.

Link conferință Spania: https://youtu.be/HM1eDcyD05s

Link conferință România: https://fb.watch/ge4OyiHw6S/

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cum să te ferești de imaginile false create prin tehnologia deepfake

Cum să te ferești de imaginile false create prin...

Cum a fost construit sediul central al Băncii Naționale peste cel mai mare han din București

Cum a fost construit sediul central al Băncii Naționale...

Trei zile de Open Data Hachathon. Ce am descoperit căutând cheltuielile primăriilor

Trei zile de Open Data Hachathon. Hackathonul bunei guvernări...

Începe Hackathonul bunei guvernări. Ce au făcut primarii cu banii noștri

Începe Hackathonul bunei guvernări, un eveniment complex în care,...